Am revenit.
După luptele seculare ce durară ceva luni, uite că Profu De vin revine cu un scurt program artistic de asociere a vinului cu viața.
În acest prim episod am încercat să oficiem relația specială a vinului alb cu peștele, combinând soiul autohton Feteasca Albă cu păstrăvul.
L-am cunoscut pe chef-ul Rareș Burducea (fost concurent MasterChef) și ne-am încărcat de frumusețile zonei.
Am degustat Plaiul de la Davino, Feteasa Albă de la Liliac și Barrique-ul Aureliei Vișinescu.
Scenariul, regia, nebunia:
www.cosmintudoran.ro și www.thebrothersm.eu
Profu De Vin își dorește a fi un program lifestyle, funny, informativ, care să pună în valoare ce avem mai bun pe lângă noi. Vinul reprezintă un liant atât între bucate, dar mai ales între oameni.
Oameni, locuri și vinuri bune.
Urmărește-ne pe Twitter: https://twitter.com/cosmintudoran
Instagram: https://www.instagram.com/cosmintudoran https://www.instagram.com/thebrothersm
Facebook: https://www.facebook.com/tudoran https://www.facebook.com/thebrothersm
Vimeo: https://vimeo.com/thebrothersm
Leave a Reply