Am prezentat zeci de petreceri de firmă. Am văzut și revăzut zeci de scenarii, unele, evident repetabile.
Dar acum 2 săptămâni am fost oarecum în papucii lui Fodor, la MasterChef. Mă sună Mr. Fueriu, ex. Chef la Food&Bar Magazine, cu care am avut plăcerea să lucrez la gala lor de acum ceva timp. Ești liber pe data de x? Da, de ce.
Ajută-mă să pun la cale un corporate mai altfel.
Ce a ieșit?
La felul ăsta de mâncare s-a strigat liga Foa&Partners, aka Flavours. Au venit, au aranjat decorul și au pus petrecăreții la treabă. În mare, cei aproape 40 de colegi s-au împărțit în 6 tabere. Au avut de gătit cum va contracronometru’, dirijați de chefi, e drept, dar cu o sabie de-asupra capului: la final au avut de servit propriile rezultate, ca să nu mai precizez că s-a efectuat și un circuit în natura preparatelor culinare ale fiecărei echipe în parte.
S-a predat lecția barista de către Origo, cât și cea a introducerii în bartending.
Rețeta taste-buildingului îi aparține lui Tiberiu, aka festin.eu și aș vrea să-l felicit pentru asta. Și să-i mulțumesc că m-a ales să mai descrețesc frunțile pe lângă Foa.
Zi frumoasă la nenea Țânțăreanu acasă. Pozele o pot confirma.
Leave a Reply