- deci in principiu ne vedem maine
- in principiu, se face plata saptamana viitoare..
- da, da! in principiu..
- in principiu arati bine!
- in principiu esti ca si angajat.
- in principiu a fost ok, am stiut.
- in principiu ne intelegem..
Cu siguranta, si nu in principiu, bula asta e un balon de sapun. Intotdeauna cand spui ” in principiu”, e de fapt o amagire. Un refuz cu DA in fata. O 9 amanare.
“in principiu” = “ia-ti gandul!”
E ca si cum ai pune un – (minus) in fata unui numar, ca mai apoi sa il aduni cu acelasi.
Nu mai fa nimic in principiu. Din punct de vedere teoretic faci toate astea sau le-oi fi facut deja, insa realitatea e dusmanul teoriei. Mint din principiu, pentru ca in principiu ar trebui sa spun adevarul. Dar n-o fac pentru ca n-am certitudinea ca ceea ce spun asa va fi. Arunc acest “poate”.
Deci, in principiu ai inteles, da?
q.e.d
adevarat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aceeasi formulare o folosesc si eu: “in principiu ne vedem in weekend” gandindu-ma ca acel weekend e probabil sa fie luna viitoare undeva. Daca nu uit de el. Si de obicei uit de el.
Depinde cui îi adresezi acest “în principiu”. Dacă-i zici unei femei că în principiu ești liber să te întâlnești cu ea, probabil nu este o tipă de 10 (pe scara ta) și mai ai în așteptare una, sau mai multe tipe de 10. Deci, îi spui în principiu, pentru că nu poți să-i spui că depinde dacă te acceptă altă femeie mai frumoasă decât ea sau nu.
in principiu asa e. Efectiv nu poti sa ii spui: daca nu pica cealalta, vin la tine!
🙂
In principiu am fost invitat sa-mi dau cu parerea sau…doar am raspuns la ceea ce am luat eu drept invitatie. In principiu suna ca o idee, un punct de plecare catre o finalizare posibila si daca mi se permite comparatia: Internetul este bun in principiu dar pana la urma ce ne facem cu atatea “Principii”?